Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ultima zi de înscriere în CLASA PREGĂTITOARE. Peste 120 de cereri înregistrate în Alba, în etapa a doua

Publicat

Părinții ai căror copii nu au fost înscriși în clasa pregătitoare sau cei care nu au prins un loc în unitatea de învățământ mai pot depune cereri şi astăzi. Până vineri dimineaţa, au fost înregistrate 123 de cereri.

Până în data de 4 aprilie vor mai putea fi depuse cererile-tip de înscriere la secretariatul unităţii de învăţământ aflate pe prima poziţie dintre cele trei opţiuni exprimate de către părinţii copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă.

Potrivit ISJ Alba, în a doua etapă de înscriere au fost înregistrate 123 de cereri, iar toate locurile au fost ocupate. În cazul în care vor mai apărea alte cereri noi, cel mai probabil numărul de locuri va fi suplimentat.

Pe 11 aprilie vor fi afişate, la fiecare unitate de învăţământ, listele finale ale copiilor înscrişi în clasa pregătitoare.

Apoi, în intervalul 14 – 18 aprilie, vor fi centralizate şi soluţionate de către inspectoratul şcolar cererile părinţilor copiilor care nu au fost încă înscrişi la vreo unitate de învăţământ.

După prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare, în Alba au fost admise 99,4% dintre cererile depuse. Faţă de cele 3.163 locuri aprobate iniţial, au mai fost puse la dispoziţie alte 88 de locuri, ajungându-se la un total de 3.251.

Calendarul înscrierii în clasa I a copiilor de 7 ani care nu au fost înscrişi în învăţământul primar în anul şcolar 2013-2014 şi ai căror părinţi solicită înscrierea direct în clasa I

În perioada 24 februarie-14 martie au fost depuse cererile de înscriere a copiilor la şcoala de circumscripţie, iar în perioada 25 martie – 4 aprilie are loc depunerea cererilor de către părinţii care solicită înscrierea în altă şcoală decât unitatea de circumscripţie.

În 11 aprilie vor fi afişate, la fiecare unitate de învăţământ, listelor finale cu copiii înscrişi în clasa I.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax