Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ultima zi de înscriere la ADMITERE: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a scos 1.309 locuri la programele de licenţă şi masterat (P)

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, instituţie de învăţământ superior şi cercetare cu caracter public, de stat, organizează sesiunea de toamnă a admiterii la cele 28 de programe de licenţă şi 24 programe de masterat ale facultăţilor de Istorie şi Filologie, Ştiinţe, Drept şi Ştiinţe Sociale, respectiv Teologie Ortodoxă.

Universitatea scoate la concurs un număr de 38 de locuri subvenţionate, 617 locuri cu taxă, 143 locuri la învăţământul la distanţă pentru programele de licenţă şi 511 locuri cu taxă pentru programele de masterat.

Universitate dinamică, orientată spre performanţă, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia oferă o bază materială pentru studiu, practică şi cercetare de excepţie, condiţii de cazare şi masă la standarde europene, oportunităţi de petrecere a timpului liber într-un mod agreabil.

Admiterea 2013 pentru toate specializările facultăţilor de Istorie şi Filologie, Ştiinţe, Drept şi Ştiinţe Sociale se organizează la sediul central al Universităţii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, str. N. Iorga 11-13 (Corp C, etaj I).
Pentru Facultatea de Teologie Ortodoxă, admiterea se organizează în clădirea Facultăţii de Teologie Ortodoxă, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 13, etaj I. 

Calendarul admiterii:
Sesiunea septembrie 2013

09 septembrie – 14 septembrie: înscrierea candidaţilor;

16 septembrie: susţinerea interviului şi a probelor de aptitudini (dacă este cazul);

17 septembrie: ierarhizarea candidaţilor pe baza criteriilor de selecţie şi comunicarea rezultatelor admiterii;

18 septembrie – 21 septembrie: înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate prin granturi de studii şi cu taxă

23 septembrie – 27 septembrie: înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri cu taxă

NOU! Universitatea organizează Admiterea şi pentru cele patru programe noi de licenţă (evaluate şi autorizate de către ARACIS, conform Hotărârii de Guvern publicate în Monitorul Oficial 447/22.07.2013):
Traducere şi interpretare (Limbi Moderne Aplicate)
Arheologie (în limba engleză)
Administrarea afacerilor (în limba engleză)
Informatică (în limba engleză)

Programul comisiilor de admitere:
luni-vineri: 9.00-15.00

sâmbăta: 9.00-13.00

Vino la UAB! Construieşte-ţi un viitor sigur alături de noi!

Pentru detalii, accesaţi www.uab.ro

(P)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax