Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI: Ultima zi de înscrieri – ANGAJĂRI la Poliția Animalelor. Posturi prin încadrare directă din sursă externă

Publicat

Luni, 28 decembrie, este ultima zi de înscrieri pentru cele 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale MAI pentru Protecţia Animalelor.

Concursul este organizat prin încadrare directă din sursă externă pentru ocuparea a 49 de posturi de ofiţer de poliţie, 86 de posturi ofiţer cu specializarea medic veterinar şi 129 de posturi de agent de poliţie.

Vezi MAI face ANGAJĂRI la Poliţia Animalelor. Sute de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Condiții de înscriere

Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unităţile de poliţie care au anunţat concursurile.

În județul Alba, sunt vacante la Biroul Poliția Animalelor (IPJ Alba) – un post de ofițer de poliție, trei posturi de agenți de poliție și două posturi de medic veterinar (ofițer de poliție). AICI, detalii.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pe site-urile unităților teritoriale de poliție AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax