Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Vernisaj, în grădina Muzeului din Sebeș. Expoziție temporară de artefacte, restaurate în cadrul unui workshop

Publicat

Vineri, 5 august, începând cu ora 12:30, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș are loc vernisajul expoziției temporare Artefacte restaurate în cadrul workshop-ului „Restaurarea și conservarea bunurilor culturale confecționate din piatră”.

Cu această ocazie, participanții la atelierele de lucru și coordonatorii acestora doresc să prezinte publicului rezultatele muncii depuse în perioada  25 iulie-5 august, care se pot cuantifica în 10 monumente litice, din patrimoniul muzeului sebeșean, restaurate și conservate.

De asemenea, evenimentul se constituie și într-un bun prilej pentru ca organizatorii să-și manifeste recunoștința pentru entuziasmul și dăruirea de care au dat dovadă voluntarii care au ales să participe la acest workshop, să se inițieze sau să se specializeze în ocupația de restaurator-conservator, o meserie tot mai respectată în societate, datorită rolului important pe care îl joacă în eforturile depuse pentru prezervarea Patrimoniului Cultural Național.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax