Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Volei Alba Blaj – UVT Agroland Timișoara, în sala Timotei Cipariu. Campioana a bifat un nou transfer

Publicat

Volei Alba Blaj dispută vineri, 8 decembrie, de la ora 18.00, ultimul meci din acest an în Sala „Timotei Cipariu”. Campioana României primeşte vizita echipei UVT Agroland Timișoara, în cadrul ultimei etape a turului primei faze a Diviziei A1. Recent, formația din „Mica Romă” a bifat un nou transfer: jucătoarea Aleksandra Crncevic. Aceasta va purta numărul 9 pe tricou şi va avea drept de joc la primul meci din Liga Campionilor, miercuri, 13 decembrie, cu Volero Zürich, de la Sibiu. Deplasarea este gratuită pentru suporterii care doresc să încurajeze echipa.

Partida CSM Volei Alba Blaj – UVT Agroland Timișoara ar fi trebuit să se dispute la Timişoara, însă cele două cluburi au căzut de acord să se joace la Blaj, pentru a permite echipei noastre să pregătească meciul cu Volero Zürich, din prima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor, urmând ca în retur meciul să se dispute la Timişoara. Înaintea acestei etape, Volei Alba Blaj ocupă locul doi în clasament, cu 21 puncte, în timp ce Agroland Timişoara se află pe poziţia a cincea, cu 15 puncte. Cele două echipe s-au întâlnit în presezon, campioana României câştigând ambele dispute: 3-0 la Timişoara şi tot 3-0 (foto) la Blaj. Acum, însă, se va juca pe puncte, iar echipa ţinteşte toate cele trei puncte puse în joc.

Reprezentanții CSM Volei Alba Blaj reamintesc, într-o postare pe pagina de socializare Facebook, că au început înscrierile pentru deplasarea suporterilor blăjeni la meciul cu Volero Zürich, ce se va desfăşura miercuri, 13 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, în prima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor.

Suporterii care doresc să încurajeze echipa la Sibiu se pot înscrie, GRATUIT, la Registratura Primăriei Blaj, până luni, 11 decembrie, ora 15.00. Deplasarea la Sibiu se va face, gratuit, din faţa Primăriei Blaj, miercuri, 13 decembrie, în jurul orei 15.00. Suporterii care vor veni îmbrăcaţi în roşu la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu vor primi un cadou-supriză din partea clubului.

CSM Volei Alba Blaj anunţă transferul jucătoarei Aleksandra Crncevic, care va evolua pentru campioana României pe poziţia extremă (secund). Ultima oară la Dinamo Moscova, Aleksandra Crncevic (1,85 m şi 72 kg) s-a născut la data de 30 mai 1987, în Sremska Mitrovica (Serbia). În cariera sa a evoluat la echipele Postar 064 Belgrad (Serbia), Dinamo Pančevo (Serbia), Ionikos (Grecia), Markopoulo (Grecia), Olympiakos Pireu (Grecia), Dinamo Bucureşti (România), Hainaut Volley (Franţa), Lokomotiv Baku (Azerbaidjan), Nilüfer Belediye (Turcia) şi Dinamo Moscova (Rusia).

Aleksandra Crncevic va purta numărul 9 pe tricou şi va avea drept de joc la primul meci din Liga Campionilor, miercuri, 13 decembrie, cu Volero Zürich, de la Sibiu. În schimb, pentru campionat va putea fi legitimată abia în luna ianuarie, când va începe perioada de transferuri stabilită de Federaţia Română de Volei.

„Aleksandra Crnčević este o jucătoare pe care antrenorul nostru şi întreg stafful tehnic şi-au dorit-o foarte mult, cred că va aduce un plus mare echipei şi ne va ajuta în atingerea celor două obiective principale, câştigarea campionatului şi a Cupei României. Ne dorim şi un parcurs bun în Liga Campionilor, unde sperăm să trecem de faza grupelor. Clubul nostru va mai opera transferuri în această iarnă, pentru că vrem să întărim echipa”, a explicat Vladimiri Bacșiș, directorul general Volei Alba Blaj.

Foto: Facebook (Volei Alba Blaj)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax