Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Ziua Psihologului” marcată și la Alba Iulia de Colegiul Psihologilor din România-Filiala Alba. Evenimentul are loc în Aula Mică de la UAB

Publicat

psiholog Psihologii din judeţul Alba, sărbătoresc “Ziua Psihologului”. Colegiul Psihologilor din România-Filiala Alba, organizează în premieră la nivel local, un eveniment dedicat acestei zile de la ora 17:00, în Aula Mică a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Prin acest eveniment se sărbătoreşte primul act de reglementare a profesiei de psiholog în România. Acum unsprezece ani, în data de 27 mai 2004, Parlamentul României emitea Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România, acest moment reprezentând actul de naştere al noii profesii reglementate.

Sunt invitaţi să participe personalităţi ale mediului academic, reprezentanţi ai autorităţilor publice, reprezentanţi ai instituţiilor care colaborează frecvent cu această categorie profesională şi toţi membrii filialei Alba a Colegiului Psihologilor din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax