Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI:„Ce ascunde gelozia?”. Atelier de psihologie la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Publicat

Biblioteca Judeteana Alba

Marți, 27 septembrie 2022, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Dezbaterea pe tema „Ce ascunde gelozia?”, care va avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a instituției.

„Vom vorbi despre ce este de fapt gelozia, ce se ascunde în spatele ei, și despre modalități concrete prin care putem să ajutăm pe cei care doresc să își gestioneze această emoție”, transmit organizatorii.

Mai mult, urmăritorii atelierului vor avea parte și de un program de antrenament pentru gestionarea eficientă a geloziei, pus la dispoziție de psihoterapeutul Cosmin Bara.

„Atunci când te încearcă acest sentiment, fii curajos, dar arată și compasiune, încearcă să îi înțelegi și pe ceilalți și, cel mai important, iubește-te mai mult și teme-te mai puțin!”, spune acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax