Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTRO 2013: Ce aduce anul Șarpelui de Apă taurului Comșa, peștelui Simedru, vărsătorului Dîrzu sau săgetătorului Pereș

Publicat

Anul 2013 stă, în zodiacul chinezesc, sub semnul Șarpelui de Apă. Acesta aduce o perioadă dominată de elemente contradictorii, precum instabilitatea, dinamismul, iubirea și prosperitatea. Întreg anul este caracterizat de schimbări bruște, iar unul dintre lucrurile pe care se pune accentul în această perioadă este familia. Conform tradiției chinezești, un Șarpe în casă este de bun augur, deoarece familia nu va suferi de foame. Combinația astrală se anunță benefică, mai ales pentru liderii de opinie și pentru toți cei care sunt motivați în acțiunile lor, așadar am fost curioși să aflăm ce vestesc astrele pentru 8 oameni politici din județ care au fost aleși recent să reprezinte vocea cetățenilor în forurile de conducere din Capitală: parlamentarii de Alba.

Horoscop politicieni

Așadar, să vedem ce arată constelațiile parlamentarilor noștri în anul 2013:

Cornel Comșa, 5 mai 1977, TAUR. “E bine să ai putere, dar e și mai bine să nu ai nevoie de putere” – Ghandi

Recent intrat în rândurile deputaților de Alba, pentru taurul Comșa, astrele vestesc câștiguri însemnate în prima jumătate a anului, dar și tendința necontrolată de a risipi în a doua jumătate a lui 2013. Așadar, atenție domnule Comșa, deoarece sacul, fie el și doldora, se poate goli. Din punct de vedere profesional, noul an îi aduce taurului confort la serviciu, astfel, dacă previziunile se adeveresc, deputatul Comșa se va simți în Parlament ca în a doua sa casă.  Atmosfera de zi cu zi este mult mai plăcută, se îmbunătăţesc atât relaţiile cu colegii, cât şi cele cu superiorii sau (pentru cei care deţin funcţii de conducere) cu subalternii, iar numărul sarcinilor neplăcute sau peste măsură de obositoare scade. Toamna şi iarna, este posibilă o diversificare de activitate, posibila apariţie a unui job nou sau primirea de noi atribuţii în cadrul slujbei deja existente. Așadar, nu este exclus ca, până la finele anului 2013, să îl găsim pe Cornel Comșa și în alte funcții de conducere.

Pe plan personal, taurul Comșa se va arăta în noul an mult mai pretențios. Așteptările acestuia de la partenera de viață sporesc și vor rezista doar acele cupluri puternice. Aviz așadar domnișoarei care se vrea alături de Cornel în anii care vin: dacă veți juca bine cartea, astrele nu exclud, în vară, o posibilă căsătorie.

Teodor Atanasiu, 23 septembrie 1962, BALANȚĂ. “Ai curajul să îți asculți inima și intuiția. Ele știu deja ceea ce tu vrei să devii cu adevărat” – Steve Jobs

Pentru balanțe, talerele vor înclina în 2013 înspre casa carierei, unde, începând cu 26 iunie, va intra Saturn şi va rămâne până în vara lui 2014. Confirmat ca deputat în noul Parlament, Teodor Atanasiu nu are decât motive de bucurie la aflarea acestei vești. Este perioada de maximă înflorire, timpul succesului și al elogiilor. Jupiter inspiră ambiţie, conferă autoritate și prestigiu, îl ajută să-şi extindă activitatea sau aria de influență. Poate să aducă onoruri, demnități sau celebritate, prin șansă pură sau ca urmare a sprijinului, protecției sau recomandării cuiva influent.

Financiar, Saturn în casa banilor pe tot parcursul anului 2013 cere o gestionare riguroasă a finanțelor, investiții sigure, acumularea unor economii, precum și strategii bine puse la punct pentru creșterea veniturilor. Așadar, domnule Atanasiu, siguranța zilei de mâine este asigurată de acțiunile de azi, așa că un concediu pe an poate fi destul chiar și pentru cel mai pretențios parlamentar.

Călin Potor, 12 noiembrie 1959 și Clement Negruț, 17 noiembrie 1964, SCORPION. “Nu vedem lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat. Noi vedem lucrurile așa cum suntem noi cu adevărat” – Anais Nin

Scorpionul Potor are șansa în 2013 să iasă din conul de umbră în care s-a aflat în ultimii ani. Configurația astrologică îi vestește începutul unui ciclu de aproximativ 2 ani, în care va avea ocazia să se redescopere, să se vadă într-o cu totul altă lumină. Aceste coordonate nu sunt tocmai rele pentru un deputat la început de nou mandat, așa că acum este șansa ca scorpionii Potor și Negruț să arate celor care i-au votat o altă față a lor.

Domnilor, Saturn a intrat în zodia Scorpion la sfârşitul anului trecut, făcându-vă să priviți viaţa în culori mai sumbre şi aducându-vă restricţii, limite, provocări, pentru a vă face să vă maturizați şi să vă asumați responsabilitatea, în primul rând faţă de voi.

Veți fi taxați pentru nefolosirea corespunzătoare a puterii personale, aşa că mare atenţie. În anul 2013, manipulările, abuzurile, şantajele emoţionale, dorinţa de a-i controla pe ceilalţi nu vor rămâne nesancţionate de către Saturn. Este un an în care va trebui să creşteți, să deveniți mai serioși în privinţa vieţii  şi în care va trebui să da-ți dovadă de disciplină şi organizare. Numai în felul acesta veți reuşi să vă faceți viaţa mai uşoară, fără să resimţiți piedici la fiecare pas în calea voastră.

Cea mai importantă schimbare în acest an este intrarea planetei Jupiter, în ziua de 26 iunie, în semnul Racului (zodie care pentru Dvs. reprezintă a 9-a casă în astrogramă). Jupiter în Rac vă ajută să vă lărgiţi orizonturile, vă face să vă doriți să vă dezvoltați, să acumulați mai multă cunoaştere. Vă puteți aştepta la noroc în legătură cu educaţia, străinătatea, călătoriile, mai ales în ceea ce priveşte călătoriile care sunt la mare distanţă de casă. În cazul vostru se poate spune că în a doua parte a anului 2013 ar fi bine să vă căutați norocul în lume, pentru că e pe undeva departe de locul în care vă aflați acum.

Alexandru Pereș, 20 decembrie 1952, SĂGETĂTOR. “Avem nevoie de oameni care pot visa lucruri inexistente” – John F. Kennedy

Senator în al cincilea mandat, săgetătorul Pereș va avea în 2013 noroc în ceea ce privește partea financiară, relațiile de familie și iubirea. Cea mai importantă schimbare faţă de anul trecut o reprezintă intrarea planetei Jupiter, în ziua de 26 iunie 2013, în zodia Rac, zodie care reprezintă casa a 8-a în astrogramă. Este un tranzit benefic pe plan financiar. Se poate aştepta la cadouri, sprijin financiar din partea altor persoane (al partenerului de viaţă sau al unui partener de afaceri). Va beneficia de resursele altor persoane şi de câştiguri financiare ce nu vin în urma efortului propriu. Există posibilitatea să primească o moştenire importantă.

Din octombrie 2012 îl are pe Saturn musafir în casa a 12-a, forţându-l să-şi facă o adevărată curăţenie în ceea ce priveşte dorinţele şi motivaţiile inconştiente care stau la baza comportamentului. În 2013, probabil va trebui să închidă multe uşi pe care nu le-a închis atunci când trebuia şi se va întâlni cu consecinţele greşelilor pe care le-a făcut de-a lungul ultimilor 28 de ani. Până când Saturn va intra în zodia sa şi va începe un nou ciclu saturnian (peste circa 2 ani), va trebui să se uite înapoi, cu seriozitate şi realism şi să corecteze tot ceea ce nu-l mulţumeşte şi consideră că nu-l reprezintă sau nu îl pune într-o lumină favorabilă.

Ioan Dîrzu, 1 februarie 1962, VĂRSĂTOR. “Nimeni nu-și va aduce aminte de tine pentru gândurile tale secrete” – Gabriel Garcia Marquez

Pentru vărsătorul Dîrzu, anul 2013 se anunță important în plan profesional. Nu este nimic neașteptat, ci perfect plauzibil, dacă e să ținem cont de faptul că Ioan Dîrzu a câștigat în 2012 primul său mandat de deputat. Jupiter, Marele Benefic în astrologie, va intra în zodia Rac, în zona serviciului şi muncii din astrogramă. Sub această influenţă, se poate bucura de noroc şi protecţie în plan profesional. Va avea mai mult entuziasm şi optimismul îl va face să îndrăznească să-şi asume mai multe sarcini de serviciu.

În plus, de la sfârşitul anului trecut, îl are musafir pe Saturn în zona carierei şi în următorii 2 ani are şansa să ajungă acolo unde-şi doreşte pe plan social. Saturn îl va ajuta să devină mai matur, serios şi responsabil în ceea ce priveşte cariera şi direcţia vieţii. Dacă va da dovadă de organizare, perseverenţă şi va fi dispus să muncească din greu, îl va recompensa pe măsură. Poate răsplata nu va fi imediată, însă cu siguranţă acţiunile sale vor produce rezultate în timp.

Dan Simedru, 26 februarie 1962, PEȘTI. “O mare plăcere în viață este să faci lucrurile pe care ceilalți susțin că nu le poți face” – Walter Bagehot

Dan Simedru este un alt politician din Alba pentru care anul care abia s-a încheiat i-a adus prosperitate și reușite în carieră. Numit prefect de Alba și ulterior deputat în Parlamentul României, Simedru privește cu optimism spre viitor, iar anul 2013 poate fi anul de bun augur pentru dezvoltarea sa profesională.

Domnule Simedru, cu Saturn în Scorpion în 2013, începeţi să deveniţi mai serios în ceea ce priveşte dezvoltarea personală şi educaţia superioară. Fie că urmaţi o cale tradiţională, un curs special, vă înscrieţi la o facultate sau studiaţi de unul singur, ca autodidact, Universul vă cere în acest an să accedeţi la un nivel mai înalt de educaţie, să vă lărgiţi orizontul şi viziunea asupra vieţii.

Pe plan financiar, în continuare aveţi parte de un tranzit important în acest sector al vieţii. Uranus se află în continuare în Berbec şi probabil deja v-a obişnuit cu evenimentele neaşteptate şi neobişnuite pe care le aduce. Veniturile vor fi instabile şi în 2013, câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente. De-a lungul anului 2013 Uranus va fi într-un aspect conflictual cu Pluton, aflat în zona prieteniilor şi trebuie să fiţi foarte atent la afacerile pe care le faceţi cu prietenii şi să nu amestecaţi prieteniile cu afacerile şi banii. Există riscul să intraţi în conflicte extrem de aprinse cu prietenii, din cauza banilor.

Oamenii politici din Alba care au avansat în carieră în anul care s-a încheiat

Această ultimă secțiune a materialului nostru o dedicăm altor trei oameni politici din Alba care, în anul care se încheie, au reușit să escaladeze pe scara profesională. Este vorba despre liberalul Florin Roman, ales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Dorin Șerdean, noul viceprimar al municipiului Alba Iulia și Flaviu Cozuc, prefectul județului Alba. Să vedem ce le prezintă astrele celor trei politicieni.

Florin Roman, 22 aprilie 1974, TAUR

Așa cum îl anunțam și pe deputatul Cornel Comșa, anul 2013 aduce nativilor din Taur câștiguri însemnate. Cel mai nou vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Florin Roman are deci, ca și colegul său, toate premisele să-și rotunjească averea.

Domnule Roman, este bine să profitaţi la maxim de primele 5 luni ale anului 2013, pentru că nu vă vei mai întâlni decât peste 12 ani cu asemenea noroc şi oportunităţi atât de mari de a vă creşte veniturile. Însă ar fi bine să adoptaţi o atitudine de cumpătare înţeleaptă, pentru că Jupiter este renumit şi pentru tendinţa pe care o aduce spre excese şi optimism exagerat.

Din luna iunie 2013, Jupiter va intra în Rac şi, odată cu acest tranzit, dorinţa de a învăţa cât mai multe şi de a călători vor fi amplificate. Comunicarea va fi foarte importantă pentru Dvs., însă va trebui să fiţi atent, pentru că vor exista zile în care convorbirile telefonice, e-mail-urile şi scrisorile vă vor consuma mult prea multe ore.

Faptul că Pluton formează un aspect conflictual cu Uranus este o atenţionare că trebuie să faceţi eforturi să fiţi mai puţin rigid în viziunea pe care o aveţi asupra vieţii. Este posibil să stârniţi duşmănii ascunse şi să fiţi atacat pe la spate când nu vă aşteptaţi deloc, tocmai din cauză că refuzaţi să renunţaţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia celorlalţi că sunteţi nedeschis faţă de nou şi progres.

Flaviu Cozuc, 28 ianuarie 1973, VĂRSĂTOR

Noul prefect de Alba va avea, la fel ca și Ioan Dîrzu, un an important pe plan profesional. Concepțiile despre carieră, statut, reputație, autoritate și poziție socială sunt repuse în discutie, edificiile pe care le-aţi construit sunt supuse testării, vă este verificată calitatea, necesitatea, autenticitatea, valoarea.

Saturn vă obligă să respectați niște norme, să vă încadraţi între niște limite. Vă taie din libertatea de acțiune și de decizie. Nu mai faceţi ce vreţi, ci ce trebuie. Iar lucrurile merg greu, lovindu-se de obstacole, interdicții, neputințe.

Și totuși… Saturn are daruri de preț pentru cei serioși și perseverenți. Cu el, puteți face planuri și strategii pe termen lung, puteți pune pietre de temelie, clădi încet, dar temeinic o carieră durabilă, un prestigiu solid, un renume de persoană competentă, riguroasă, de încredere. Saturn vă poate introduce în medii oficiale sau în structuri sociale cu ierarhii bine precizate.

Dorin Șerdean, 11 octombrie 1969, BALANȚĂ

Aflat sub același semn zodiacal ca și deputatul Teodor Atanasiu, viceprimarul Alba Iuliei intră în noul an în forță, deoarece în următoarele lumi cariera balanțelor va ajunge la apogeu. Nativii care știu să-și exploateze bine șansele pot face progrese remarcabile, iar casele vocaționale cele mai bine reliefate în 2013 sunt cele ale banilor, carierei și muncii.

Domnule Șerdean, începând cu ziua de 26 iunie 2013, vă veţi bucura de intrarea Marelui Benefic în zona carierei. Este un tranzit extraordinar pentru a obţine o avansare, promovare, reuşite importante în carieră, succes social, pentru a vă face cunoscut în lume. Veţi mai avea parte de ajutorul lui Jupiter doar în primele 6 luni ale anului 2014, asa că în a doua jumătate a anului 2013 ar trebui să profitaţi cât puteţi de pe urma acestui tranzit, pentru că nu veţi mai beneficia de sprijinul / norocul pe care vi-l aduce Jupiter pe plan profesional decât peste 12 ani.

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gainar

    duminică, 06.01.2013 at 22:02

    Sper ca lui Sañedru, sa-i aduca Aniul Sarpelui 2vindecarea”, ca sta rau cu capul sarmanul, cam are mintea inferbantata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax