Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atac cu topor la Straja: Bărbat de 64 de ani din Alba Iulia, cu dosar penal pentru ameninţare şi conducerea unui autoturism cu alcool “la bord”

Publicat

crima topor Un bărbat de 64 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce, aflat sub influenţa alcoolului, s-a “înarmat” cu un topor şi a mers la Straja, cu o maşină, unde l-a ameninţat pe un localnic.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 19.54, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment produs în localitatea Straja.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că U.C. un bărbat de 64 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia, pe fondul unor nemulţumiri, s-a deplasat cu un autoturism la domiciliul unei persoane din localitatea Straja, pe care a ameninţat-o cu un topor.

Deoarece emana miros de alcool, poliţiştii au procedat la testarea lui cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba pentru prelevarea mostrelor biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză a fost înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „amenințare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax