Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atac dur al lui Ludovic Orban asupra liderilor PNL: O conducere nelegitimă impusă cu forța de Iohannis readuce PSD la guvernare

Publicat

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a lansat marți un atac dur asupra actualilor lideri ai partidului. Într-o postare pe contul său de Facebook, Orban acuză e o ”readucere a PSD” la guvernare de către o ”conducere nelegitimă impusă cu forța de Iohannis”. 

În același context, Orban vorbește despre o ”sinucidere politică” a ulrimului partid istoric din România. 

Declarațiile lui Ludovic Orban:

În toți anii scurși de la Revoluție nu există egal pentru frauda politică pe care se pregătește să o comită Partidul Național Liberal.

Suntem la mai puțin de un an de zile de la alegerile parlamentare, iar votul românilor este falsificat, răstălmăcit, răsturnat, denaturat în cea mai oribilă operațiune de furt de încredere.

În 2019, am reușit scoaterea PSD de la guvernare prin demiterea Guvernului Dăncilă, realizând pentru prima dată destituirea unui guvern PSD printr-o acțiune a Opoziției.

În 2020, PNL a cerut susținerea oamenilor pentru o guvernare de dreapta și a militat, dincolo de orice dubiu, împotriva unui proiect cu Partidul Social Democrat.

În urmă cu o lună și jumătate, votul cerut în Congresul PNL, pentru moțiunea care a devenit programul politic al partidului, a fost unul împotriva unei înțelegeri cu PSD.

Astăzi, actuala conducere a PNL face toate demersurile pentru readucerea PSD la guvernare.

NU există nicio explicație politică rațională pentru această decizie pentru simplul motiv că, nu numai că PNL nu a pomenit în campania electorală de această coaliție degenerată, dar întreaga campanie a fost împotriva PSD și în favoarea unei guvernări de centru-dreapta.

Înhăitarea dintre PNL și PSD, trădându-i pe cei care au votat fiecare dintre cele două partide, nu este altceva decât o modalitate de a silui o țară întreagă la o guvernare împotriva voinței poporului român.

Așa se traduce sinuciderea politică aplicată în aceste zile Partidului Național Liberal, singurul partid istoric rămas pe scena politică, dar de care își bate joc în cel mai urât mod posibil o conducere nelegitimă impusă cu forța de Iohannis.

Această cârdășie inexplicabilă dintre Iohannis și PSD mă obligă pe mine și pe colegii mei cu conștiință să nu-i lăsăm fără reprezentare politică și fără speranță pe oamenii care ne-au acordat încrederea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    marți, 09.11.2021 at 16:03

    Mai ”onorabilule” iti mai aduci aminte cand ai apelat la Dragnea pentru sustinere ? Sunteti ( de fapt toti) niste politicieni de tot rahatul si chiar mai rau. Numai analcidul va va face bine.

  2. Oz

    marți, 09.11.2021 at 17:24

    Iohanis arunca in fata PSD pentru a evita demitera lui, stie ca daca se ajunge la vot o sa piarda.
    Pe langa asta PSD o sa mosteneasca datoriile imense facute de Catu.
    Daca PSD statea frumos in banca si isi vedea de treaba castigau detasat alegerile urmatoare.
    Concluzia e simpla , Iohanis sta linistit inca 3 ani si PSD se erodeaza pana la urmatoarele alegeri.

    Pentru PSD-istii care viseaza la functii va spun doar ca va imbatati cu apa rece … pregatitiva de la anu de concedieri masive in sectorul bugetat… NU O SA FIE BANI NICI DE APA .

  3. Gata cu voi !

    marți, 09.11.2021 at 19:20

    Un pupindosist ordinar, scuipa unde pupa dè curind. Moghior de doi lei !

  4. Petru

    marți, 09.11.2021 at 19:27

    Toți o apă și-un pământ.Vai de țărișoara asta ,ce a fost și ce a ajuns. Nu vă e frică că acolo sus este un Dumnezeu .Băi frațiilor măcar în al 13-lea ceas lăsați interesele personale deoparte .Iarna bate la ușă și poporul zgribule de frig și foame ,salarii de mizerie….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax