Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atac în miez de noapte, într-o comună din Alba: Doi bărbați au intrat peste o familie. Ce a urmat

Publicat

politie noaptea

Doi bărbați din Cugir, în vârstă de 32 de ani, au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere, după ce au intrat peste o familie din Șibot. 

Mai exact în mijlocul nopții, pe baza consumului de alcool, dar și a unor neînțelegeri mai vechi au intrat peste un bărbat și o femeie, de 40 de ani și respectiv 30 de ani. I-au agresat, dar le-au și distrus un telefon.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 9/10 octombrie 2022, în jurul orei 2.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor neînțelegeri mai vechi, cei doi ar fi pătruns, fără drept, în locuința unor cunoscuți, din localitatea Băcăinți, comuna Șibot, i-ar fi agresat și ar fi distrus un telefon.

Cele două victime, un bărbat de 40 de ani și soția acestuia, de 30 de ani, nu au dorit să primească îngrijiri medicale.

Cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentații polițiștilor din județ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax