Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atac în stil mafiot, în miez de noapte, la Alba Iulia. Autoturism INCENDIAT în fața casei

Publicat

pompieri

O mașină de lux a fost incendiată, în noaptea de luni spre marți, în cartierul Miceşti din Alba Iulia. Polițiștii spun că a fost vorba despre un act intenționat. În jurul orei 3.40, pompierii din Alba Iulia au intervenit pe strada Uricani pentru stingerea focului, dar, chiar și cu intervenția rapidă a acestora, mașina a ars în proporție de 90%. Pagubele materiale sunt evaluate la aproximativ 70.000 de lei. Poliția îi caută pe autorii atacului.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit azi noapte, pe strada Uricani din Micești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autoturism, proprietatea lui T.C.L.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, autoturismul a ars în proporție de 90%.

Autoturismul marca Audi A6 era parcat aproape de casă, existând riscul aprinderii locuinței.

„S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 400.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 70.000 lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Urgență Alba.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

UPDATE: Poliţiştii din Alba Iulia fac cercetări pentru identificarea autorului faptei de distrugere prin incendiere, în urma căruia un autoturism a ars aproape în totalitate, în noaptea de luni spre marţi, în Miceşti.

Potrivit IPJ Alba, “în 9 octombrie 2018, în jurul orei 3.20, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că, la un autoturism parcat pe strada Uricani din Alba Iulia, a izbucnit un incendiu.

Flăcările au fost stinse de către lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” Alba, iar, potrivit concluziilor acestora, incendiul ar fi fost provocat, intenţionat. În urma acestuia, autoturismul a ars în proporţie de 90%.

În cauză a fost deschisă o anchetă penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorului faptei şi tragerea lui la răspundere penală”.

foto: Arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Je

    marți, 09.10.2018 at 14:04

    Dumnezeule pagubă de 14000e. Mașină de lux Audi a6 când ele sunt pe toate drumurile. 14000e este un Logan. Se pare ca Loganul este de lux. Suntem bogați

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax