Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ATAC la Ocna Mureș: Un bărbat și-a asmuțit câinii să MUȘTE o persoană. Victima a ajuns în spital. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș a fost atacat de doi câini care au fost asmuțiți de stăpânul lor. Proprietarul celor doi câini a fost reținut de poliție, iar animalele au fost luate într-un adăpost de câini. 

Atacul s-a petrecut miercuri, 16 februarie, în fața unui local de jocuri de noroc. Potrivit reprezentaților IPJ Alba, G. F. S., stăpânul câinilor ar fi asmuțit cele două animale pe victimă. 

În timpul atacului, bărbatul a fost mușcat de coapsă și rănit. Atacul a fost puternic, iar  bărbatul va avea nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Din câte se pare, bărbatul nu este la prima abatere. Și în luna decembrie acesta a fost cercetat după ce animalele au mușcat un bărbat de 52 de ani.

Mai mult de atât, într-o postare pe Facebook, fratele victimei a făcut câteva precizări legate de atacul de miercuri. În comentariile de la postare mai mulți cetățeni din Ocna Mureș s-au arătat indignați de comportamentul bărbatului în oraș și modul în care își crește cei doi câini.

Unele persoane au scris în comentarii că sunt speriați când îl văd pe bărbat cu animelele pe strada.

Momentan, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi, 17 februarie v-a fi prezentat în fața magistraților pentru măsuri legale.

Comunicatul de presă, transmis de IPJ Alba

Potrivit IPJ Alba, un bărbat din Ocna Mureș a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi asmuțit câinii, iar aceștia au mușcat un bărbat. Animalele au fost plasate într-un adăpost.

La data de 16 februarie 2022, polițiștii din Ocna Mureș au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din Ocna Mureș, care este cercetat pentru loviri sau alte violențe și neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

În sarcina acestuia s-a reținut că, la data de 16 februarie 2022, în jurul orei 14,00 în timp ce se afla pe o stradă din Ocna Mureș, împreună cu cei doi câini ai săi, i-ar fi asmuțit asupra unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Ocna Mureș, împrejurare în care acesta a fost mușcat de gamba piciorului. Potrivit concluziilor medico – legale, bărbatul are nevoie, pentru vindecare, de 12- 14 zile de îngriji medicale.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 17 februarie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cei doi câini au fost plasați într-un adăpost.

 

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax