Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atac nocturn al unui urs, într-o comună de lângă Târnăveni. Un cioban a fost rănit și a fost dus la spital

Publicat

Un cioban a fost atacat de urs luni spre marți noaptea. La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23.55, Poliția municipiului Târnaveni a fost sesizată prin Apel 112, de către un bărbat, din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că îngrijitorul oilor la stâna acestuia ar fi fost atacat de un urs.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni, iar din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că în extravilanul localității Cucerdea, un bărbat, de 66 de ani, în timp ce ar fi păzit oile la o stână, ar fi fost atacat de un urs, care i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul corpului.

Victima a fost transportată în stare de conștiență la U.P.U. Târgu Mureș pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax