Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atacantul albaiulian Gicu Grozav, golgheter în Ungaria. Are 6 goluri marcate în 8 meciuri

Publicat

gicu

Atacantul albaiulian Gicu Grozav a marcat un gol pentru Kisvarda FC, care a terminat la egalitate cu Zalaegerszegi TE, 3-3, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 8-a a campionatului de fotbal al Ungariei.

Oaspeţii au condus cu 2-0, prin golurile înscrise de Bence Bedi (26) şi Andras Rado (43 – penalty), dar Gicu Grozav a redus din diferenţă (49), iar Anton Kravcenko (58) a egalat, după care Patrik Tischler (71) a adus echipa antrenată de Vasile Miriuţă în avantaj. Oaspeţii au reuşit să obţină un punct marcând cu doi oameni mai puţin, prin golul lui Benjamin Babati (84 – penalty).

Bendeguz Bolla a fost eliminat în min. 56, iar Szilard Devecseri a primit cartonaş roşu în min. 81.

Românii Claudiu Bumba (cartonaş galben în min. 77) şi Gicu Grozav (galben în min. 55) au fost integralişti la Kisvarda, iar portarul Mihai Mincă a fost doar rezervă, dar a primit un cartonaş galben în min. 71.

Grozav are 6 goluri marcate în 8 meciuri în acest campionat şi e golgheter, la egalitatea cu bosniacul Armin Hodzic (Fehervar FC).

În clasament, pe primul loc se află Fehervar FC, cu 21 puncte, urmată de Mezokovesd-Zsory, 18 puncte, Ferencvarosi TC, 15 puncte (6 jocuri),etc. Kisvarda FC se află pe locul 6, cu 10 puncte.

sursa: agerpres.ro

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 06.10.2019 at 11:56

    De cand va preocupa soarta fotbalistilor romani din Ungaria ? De ceilalti cand aflam stiri ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax