Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Atacat de patru porci mistreți: Un cioban din Tăuț a ajuns la spital cu coapsa stângă sfâșiată și a fost operat de urgență

Publicat

mistret

Un bărbat din Tăuț, județul Alba, a ajuns la spital după ce a fost atacat de patru porci mistreți. Omul se afla în apropierea gospodăriei proprii când animalele l-au înconjurat și i-au sfâșiat coapsa stângă. Bărbatul este cioban iar în timpul atacului se afla pe pășune, cu oile.

Mama bărbatului i-a auzit strigătele și i-a sărit în ajutor. La fața locului s-a transportat un echipaj SMURD, iar victima a fost adusă la Spitalul Județean Alba, unde a fost operată.

„Nu știu exact în ce condiții s-a produs accidentul, dar pacientul a fost adus de SMURD ieri (luni, 9 septembrie n. r.) la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba și a fost operat de către doctorul Pahonțu. Acum se află în perioada postoperatorie și sperăm că va fi bine”, a explicat managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă.

Vă prezentăm comunicatul transmis miercuri, 11 septembrie 2013:

„Pacientul BG, s-a prezentat în serviciul UPU în data de 9.09.2013, după ce a fost mușcat de mistreț. La internare, pacientul prezenta o plagă delabrantă a coapsei stângi cu ruptură de mușchi și secționarea venei femurale interne. A necesitat intervenție chirurgicală de urgență cu sutura musculaturii, hemostază, lavaj și drenajul plăgii. În prezent, starea generală a pacientului este bună, el continuând tratamentul de specialitate în secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Alba”, a transmis purtătorul de cuvânt, dr. Liana Stănescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax