Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atelier creativ: Fii și tu un erou de poveste și descoperă lumea magică a cărților, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”

Publicat

Cultivarea gustului pentru lectură prin intermediul unor activităţi atractive, menite a stimula creativitatea şi comunicarea în rândul copiilor este una dintre preocupările esenţiale ale bibliotecii publice. Răspunzând iniţiativei asociaţiilor „Agora” şi „Alba Manche Impreună” (AMI), care derulează, din 2010, un program destinat dezvoltării creative a copiilor, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba va găzdui, începând cu luna noiembrie a acestui an, proiectul „Şi Eu sunt Erou de Poveste”.

Astfel, copiii cu vârste între 7 şi 11 ani vor participa activ la lectură şi creare de desene și păpuși, devenind ei înşişi personaje de poveste. Activităţile din cadrul proiectului vor debuta luni, 12 noiembrie 2012, la ora 10.00, când elevii clasei a III-a D de la Şcoala cu clasele I-VIII “Vasile Goldiş” din Alba Iulia vor păşi în lumea magică a cărţilor, însoţiţi de învăţătorul Marin Demian.

„Atelierul creativ este destinat deopotrivă şi adulţilor (părinţi, bunici) care sunt invitaţi să participe împreună cu copiii la aceste întâlniri cu cartea, personajele şi autorii lor. Împrietenirea cu o carte este o experienţă unică, care merită trăită”, au transmis organizatorii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax