Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atelier Creativ: Părinţii, invitaţi să vină cu propuneri de activităţi educative pentru cei mici

Publicat

Atelierul Creativ deschis recent în incinta centrului comercial Alba Mall se bucură de succes în rândul copiilor din municipiu, iar acest lucru a determinat administraţia locală să ia în considerare extinderea activităţilor. Albaiulienii care au idei în acest sens sunt aşteptaţi să vină cu propuneri pe adresa de mail ateliercreativmall@yahoo.com.

La Atelierul Creativ, micuţii vor participa în curând şi la cursuri gratuite de chitară clasică şi flamenco, iar în luna noiembrie coordonatoarea centrului educaţional, Lenica Bucur va organiza o primă întâlnire informală cu părinţii elevilor de clasa a VIII-a de la şcolile din oraş, pentru noţiuni de orientare şcolară şi evaluare aptitudinală.

Cu această ocazie vor fi invitaţi diverşi specialişti: psihologi, educatori, profesori. Un astfel de eveniment este de natură să orienteze părinţii şi elevii pentru alegerea cea mai potrivită într-o nouă etapă de pregătire şcolară: învăţământul liceal.

„La Atelierul din Alba Mall activitatea a început de 2 săptămâni, iar copiii vin în număr din ce în ce mai mare. Putem spune că segmentul care se evidenţiază este alcătuit din copii cu vârsta între 2 şi 10 ani, în special clasele I-IV şi clasa a V-a. Vă reamintesc că în prezent atelierul funcţionează în week-end-uri, de vineri pâna duminică, între orele 16.00-20.00, pe mai multe teme: artă plastică, comunicare şi teatru. Nu se percepe nicio taxă de participare, totul este gratuit”, au declarat responsabilii de atelier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Comsa Alina

    joi, 05.01.2012 at 19:28

    Buna ziua!
    As dori sa stiu daca se fac angajari in cadrul acestui proiect, intrucat sunt foarte interesata sa fac parte din echipa.
    Va multumesc si continuati treaba buna!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax