Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atelier de fotografie la Râmeţ

Publicat

Pasionaţii de fotografie au ocazia să se înscrie la un workshop ce va avea loc la începutul verii, la Pensiunea Râmeţ. În perioada 1-5 iunie 2011, fotograful Sorin Onişor îi va îndruma pe toţi cei interesaţi în tainele artei fotografice.

Atelierul se adresează tuturor iubitorilor de fotografie, amatori sau profesionişti, care doresc să-şi aprofundeze cunoştinţele în domeniul artei fotografice. Nu se va ţine cont de gradul de pregătire al participanţilor sau echipamentele utilizate de aceştia, pentru că toţi vor avea ocazia să realizeze fotografii în locaţii deosebite, sub îndrumarea unor fotografi cu experienţă.

Inițiatorul proiectului, Sorin Onişor, are o experiență vastă în domeniul workshop-urilor de fotografie şi un palmares bogat (15 premii la concursuri naţionale de fotografie, patru albume de fotografie tipărite, zece expoziţii personale de fotografie, peste patruzeci de expoziţii colective de fotografie).

“Sunt optimist, fotografia din România va evolua foarte mult. Trebuie doar ca fotografii tineri să pună foarte mult suflet, cei deja afirmaţi să îi ajute mai mult pe cei tineri, să-i educe, să-i înveţe, să-i atragă în proiecte. Fără suflet şi fără pasiune nu se poate face nimic”, a afirmat fotograful Sorin Onişor.

Pentru a participa la acest atelier, cei interesaţi pot începe să se înscrie. Pachetul include cazare în regim demipensiune la sediul Pensiunii Râmeţ. Tariful pentru un pachet este de 300 lei pentru o persoană, plus taxa de workshop. Pentru înscrieri şi detalii: 0723676130 – Sorin Onişor sau 0258848440 – sediul Pensiunii Râmeţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax