Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atelier de lumânări şi tipografie la Grupul Şcolar Metalurgic din Alba Iulia. Spaţiu propus pentru dare în folosinţă gratuită Arhiepiscopiei Ortodoxe

Publicat

Joi, în cadrul şedinţei de joi, consilierii din Alba vor avea de votat aprobarea proiectului de hotărâre privind transmiterea în folosinţă gratuită a atelierului din cadrul Grupului  Şcolar Metalurgic din Alba Iulia, către Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia. Aici ar urma să funcţioneze un atelier lumânări şi tipografia Centrului Eparhial.

Dacă proiectul va fi aprobat, atelierul Grup Şcolar Metalurgic Alba Iulia, cu o suprafaţă totală de 392 mp, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, va fi dat în folosinţă gratuită Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, în vederea amenajării de spaţii pentru activităţi sociale cu specific religios, mai exact atelier de lumânări şi tipografia Centrului Eparhial.

Atelierul va fi folosit gratuit pentru o perioadă de 5 ani de la data semnării contractului, conform avizului Ministerului Educaţiei Naţionale. În cazul în care se doreşte prelungirea transmiterii în folosinţă gratuită după această perioadă, este necesară obţinerea unui aviz nou.

Spaţiul este liber şi poate fi transmis în folosinţă gratuită, deoarece iniţial a fost cuprins în cadrul Incubatorului de Afaceri înfiinţat în incinta Grupului Şcolar Metalurgic, însă SC Profiles International, societatea care îşi desfăşura activitatea în acest spaţiu, a încetat să-l mai folosească.

Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax