Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Ateliere de aventură în natură”. Tabere de trei zile pentru tineri, cu activități în aer liber, la Rimetea

tabere pentru tineri Albamont

Publicat

Copiii și tinerii din Alba și Cluj au posibilitatea să experimenteze activități în aer liber, la ”Ateliere de aventură în natură”, ce vor fi organizate la Rimetea. Proiectul derulat de CETM Albamont în perioada mai-august include activități ca amenajarea unor trasee educative, construirea unui observator și a unei punți suspendate la nivelul coronamentului copacilor, amplasarea de cuiburi artificiale și hrănitori pentru păsări, toate aceste menite să îi ajute pe participanți să învețe mai multe despre natură.

Vor fi organizate patru activități educative de câte trei zile cu copii și tineri. Vor fi oferite informații referitoare la ariile naturale protejate, speciile ocrotite, conduita în natură, voluntariat și altele, atât în cadrul Centrului multifuncțional din Rimetea al Albamont, cât și pe teren, cu ajutorul unor animatori experimentați. Participanții vor petrece o noapte la Rimetea, în regim de pensiune, iar cealaltă în cort, în mijlocul naturii. Organizatorii oferă cazare, hrană, corturile, sacii de dormit, saltelele izolatoare.

Copiii și tinerii care doresc să ia parte la „Wild Kids – Ateliere de aventură în Natură” trebuie să locuiască pe suprafața sau vecinătatea Munților Trascău (inclusiv Alba Iulia, Teiuș, Aiud, Turda, Cluj-Napoca), să fie elevi de gimnaziu, liceu sau studenți, cu vârsta de maxim 20 ani și să manifeste interes pentru natură. Mini-taberele vor fi organizate pe grupe de vârste similare, iar activitățile derulate vor fi în concordanță cu specificul grupurilor. Participanții minori vor prezenta acordul scris al unui părinte, pe un format pus de dispoziție de organizatori.

Activitățile sunt organizate de CETM Albamont, împreună cu FET Potaissa din Turda și Asociația Ecouri Verzi din Cluj-Napoca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax