Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ateliere de vară pentru cei mici, la Palatul Principilor din Alba Iulia: Cum să îți faci un blazon și ateliere de decorat ceramică

Publicat

Începând cu 17 iunie și până pe 30 august, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia se vor desfășura, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, atelierele creativ-educative „Însemne nobiliare – blazonul meu” și „Ceramica Habană – urmașii”, dedicate copiilor cu vârsta peste 8 ani.

Între orele 10:00 și 11:00, în răcoarea Cramelor Palatului, participanții vor avea ocazia să afle tot ce este de știut despre însemnele nobiliare, să descopere blazoanele Principilor Transilvaniei și să-și creeze unul propriu, având la dispoziție toate materialele necesare.

De la ora 12:00 la 13:00, în același spațiu, ceramica Habană își va dezvălui toate secretele micilor artiști, care vor decora farfurii minunate, inspirați de plăcuțele ceramice expuse în muzeul palatului, realizate de meșterii habani de la Vințu, în timpul principelui Gabriel Bethlen.

Taxa de participare la oricare dintre ateliere este de 10 lei per persoană. Programările se pot face la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia, situat pe strada Militari, nr. 4, la telefon 0371 337 148 sau pe e-mail: turism@apulum.ro. Numărul maxim de participanți pentru un atelier este de 24 de persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax