Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Acţiuni de distrugere a muniţiilor neexplodate, pe Dealul Mamut

Publicat

Conducerea Primăriei Alba Iulia informează cetăţenii că, joi, între orele 09.00 şi 16.00, în poligonul de pe Dealul Mamut se desfăşoară activităţi de distrugere a muniţiilor găsite neexplodate, descoperite pe teritoriul judeţului Alba. Populaţia este rugată, ca în acest interval orar, să nu se apropie pe o rază mai mică de 1.500 metri faţă de locul desfăşurării acestor operaţiuni deosebit de periculoase.

Aceste operaţiuni au loc conform Ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor nr. 707/26.06.2005 pentru aprobarea Instrucţiunilor privind managementul activităţilor de intervenţie pentru asanarea terenurilor de muniţie rămase neexplodate, art. 219. Administraţia locală reaminteşte cetăţenilor măsurile care se aplică la descoperirea unor astfel de muniţii: neatingerea muniţiilor; interzicerea lovirii sau mişcarea muniţiilor descoperite în pământ sau la suprafaţă; neintroducerea muniţiilor descoperite în foc; nedemontarea focoaselor sau a altor părţi componente şi nesecţionarea acestora; interzicerea jocului cu diferite muniţii neexplodate; interzicerea ridicării, transportului şi folosirii muniţiilor pentru diferite activităţi sau ornamente; anunţarea de către cetăţenii care au descoperit sau au cunoştinţă despre existenţa muniţiilor neexplodate, a autorităţilor administraţiei locale, poliţiei, inspectoratului pentru situaţii de urgenţă sau dispeceratul unic integrat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax