Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenție la escroci: Încă o bătrână înșelată prin metoda „Accidentul”. A depus 3.000 lei în contul unui avocat fictiv

Publicat

Metoda „Accidentul” continuă să facă victime în rândul celor mai naivi și bine intenționați dintre cetățeni. Încă o femeie în vârstă a fost înșelată să depună o sumă de bani într-un cont, pentru a ajuta pe cineva cate „tocmai avusese un accident grav”.

Vineri, 13 decembrie 2013, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin plângere de către o persoană, domiciliata în oraşul Cugir, judeţul Alba, cu privire la faptul că la data de 13.12.2013, a fost înşelată de persoane necunoscute cu suma de 3.000 lei.

Din primele date obţinute poliţiştii au stabilit că la data de 13.12.2013 în jurul orelor 13.00 victima a fost contactată telefonic de către o persoana de sex masculin care s-a recomandat ca fiind un avocat şi îl reprezintă pe fiul vecinei sale care a avut un accident de circulatie produs în municipiul Cluj Napoca, iar pentru ca victima accidentului să nu formuleze plângere la poliţie are nevoie de suma de 3.000 lei.

Fără a lua legătura cu familia celui implicat în accident pentru a verifica realitatea informaţiilor primite şi având în vedere bunele relaţii cu vecina sa, victima, o femeie în vârstă de 65 de ani, s-a deplasat la o unitate bancară şi în contul comunicat de apelantul escroc a depus suma de 3.000 lei, ulterior constatând ca a fost înselată.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infracţiunii de înselăciune, fapta pedepsită de art. 215, din C.P.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax