Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Circulație îngreunată pe DN1, la ieșire din localitatea Sîntimbru, din cauza unor lucrări la drum


Publicat

Conducătorii auto care se deplasează în această după-amiază înspre Cluj trebuie să știe că traficul rutier pe DN1 se desfășoară cu dificultate, din cauza unor lucrări la carosabil. Pe drumul național s-au format coloane de mașini, între Sîntimbru Fabrică și Sântimbru Sat.

Șoferii care au tranzitat acest tronson marţi după-amiază ne-au informat că au fost nevoiți să piardă în trafic aproximativ 40 de minute. Cei care intenționează să se angajeze la drum sunt sfătuiți să mai aștepte până după lăsarea serii, când vor fi sistate lucrările. Contactat telefonic pentru a ne preciza ce fel de lucrări se realizează în prezent în zona respectivă, Liviu Hondola – directorul Secţiei Alba a CNADNR ne-a explicat că nu este în măsură să ne dea relații, deoarece a fost înștiițat de la București că toate aceste informaţii pot fi oferite doar de la nivel central.

UPDATE ora 20,00: Mai mulți șoferi revoltați, ne-au semnalat că și după lăsarea serii, traficul auto pe tronsonul respectiv s-a desfășurat cu dificultate. Pe lângă cozile lungi de câțiva kilometri, aceștia ne-au semnalat faptul că lucrările erau prost semnalizate, existând, în orice moment, pericolul provocării unor accidente. Potrivit acestora, utilajele care executau reparații pe porțiune respectiva a DN1 aparțin societății Hidroconstrucția.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

UDMR si-a desemnat candidați și în Alba pentru alegerile parlamentare. Cine vrea un loc la Senat sau în Camera Deputaților

Publicat

Camera Deputatilor, Parlament

UDMR Alba și-a depus listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. 

Pentru un loc la Camera Deputaților s-au înscris în cursă: Ladányi Árpád Csaba, președintele UDMR Alba, Bona
Zsolt-Árpád, Hari Attila-István, Deák-Székely Szilárd Levente, Csegezi Edit-Susana, Farkaș Attila-Giula și Csongvai
Artúr-Edvin.

Pentru Senat pe liste se află: viceprimarul din Aiud, Lőrincz Helga, Fülöp Szabolcs-Simon, Szőcs Ildico și Vincze
Andrei.

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

PMP Alba a depus listele pentru Alegerile Parlamentare. Cine vrea un loc de senator sau de deputat

Publicat

Partidul Mișcarea Populară filiala Alba și-a depus listele pentru Alegerile Parlamentare care vor avea loc în luna decembrie. 

La Camera Deputaților lista este deschisă de președintele filialei Alba, Clement Negruț, urmat de Nicoară Gheorghe Alexandru, Bârstan Filofteia, Gînta Vasile, Damian Liviu Rareș, Scurtu Lucia Cosmina și Besoi Laurențiu Marian.

Pentru Senat PMP Alba intră în cursă cu: Florea Emil, Hațegan Marius Adrian, Beldean Ilie Dan și Trîmbițas Petronela Camelia.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

ZECE ANI de ALBA24! Vrem să te cunoaștem mai bine. Răspunde întrebărilor din sondaj. De ziua noastră, noi dăm cadourile

Publicat

Acum 10 ani, în octombrie, apărea pentru prima dată Alba24.ro. După mulți ani prin diverse instituții de presă (România liberă, Radio Europa Liberă, Reuters, PRO TV, Realitatea TV), doi prieteni buni și asociați aplicau un principiu ardelenesc: “mai bine să ai lucrul tău și să nu te rogi de nimeni”.

Așa a apărut Alba24.ro, un proiect în care la început nu credeau decât cei doi și familiile lor. Presa online acum 10 ani era o chestie mai degrabă exotică în România, ceva privit cu neîncredere sau în cel mai bun caz cu condescendență.

Presa “serioasă” era reprezentată de televiziune și de ziarele tipărite. Online-ul era mai mult o curiozitate, un refugiu al celor care nu aveau bani să facă presă scrisă (așa cum eram și noi, de altfel).

Dar împreună cu voi am scris istoria presei online din Alba. Cei care în 2010 erau boboci la liceu și se bucurau că apar pe Alba24.ro au acum 24-25 de ani și ne citesc în continuare pentru a fi niște adulți informați corect.

Am crescut odată cu o generație pentru care timpul s-a comprimat și care vrea informație livrată instantaneu pe ecranul unui smartphone. Ne-am adaptat din mers și suntem acum unul dintre liderii din România pe acest segment, al știrilor locale pe net.

Alba24.ro este un reper și o sursă de informații zilnice pentru peste 40.000 de oameni. Majoritatea ne citesc din județ, dar și din alte zone ale țării unde au ajuns oameni din Alba, duși de necesitatea studiilor sau job-urilor mai bune. Un clasament al locațiilor ne arată că Alba24.ro este citită în principal în Alba, Cluj și București.

Cum lucrurile se schimbă cu mare viteză în acest domeniu, vrem să ne cunoaștem mai bine acum, la aniversare.

De aceea, vă rugăm să răspundeți câtorva întrebări care pe noi ne ajută să fim mai buni și să vă informăm mai bine în fiecare zi din următorii zece ani.

Și pentru ca eforturile voastre să fie, simbolic, răsplătite, vom alege, prin tragere la sorți, 40 dintre cei care răspund întrebărilor din sondaj și (foarte important!) dau SHARE/DISTRIBUIRE acestui articol de pe pagina de Facebook Alba24.ro, un set de cadouri care să vă facă toamna mai frumoasă și mai ușor de suportat în zilele ploioase: câte o umbrelă automată și un set de 2 căni de cafea, toate cu logo-ul aniversar Alba24.ro.

Asta ca să nu uitați să ne citiți zi de zi!

Vă mulțumim că sunteți cititorii noștri fideli și vă invităm să bifați răspunsurile care vi se potrivesc la întrebările de mai jos și nu uitați să dați SHARE/DISTRIBUIE acestui articol pe Facebook pentru a participa la tragerea la sorți a cadourilor:

Citesc Alba24.ro din:

Loading ... Loading ...

Citesc Alba24.ro:

Loading ... Loading ...

De obicei, ajung pe Alba24:

Loading ... Loading ...

De obicei, citesc Alba24.ro pe:

Loading ... Loading ...

Sunt:

Loading ... Loading ...

Am vârsta cuprinsă între:

Loading ... Loading ...

Am studii:

Loading ... Loading ...

Sunt:

Loading ... Loading ...

Activez în:

Loading ... Loading ...

Locuiesc în:

Loading ... Loading ...

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Grădinița cu Program Prelungit ”Piticot” Câmpeni organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante. Condiții

Publicat

scrisoare

Grădinița cu Program Prelungit ”Piticot” Câmpeni, jud. Alba organizează concurs, în baza H.G. 286/2011 și H.G. 1027/2014, la sediul Grădiniței cu Program Prelungit ”Piticot” Câmpeni din str. Plopului, nr. 3, județul Alba, în data de 16.11.2020, ora 13.00, proba practică şi în data de 20.11.2020, ora 13.00 interviul, pentru ocuparea a 3 (trei) posturi contractuale vacante de îngrijitor și 0,5 post contractual vacant de ajutor bucătar, în cadrul compartimentului administrativ.

Condiţii de participare pentru îngrijitor:

– nivelul studiilor – liceale;

– vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu necesită.

Condiţii de participare pentru ajutor de bucătar:

– nivelul studiilor – liceale;

– vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului:nu necesită.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Grădiniței cu Program Prelungit ”Piticot” Câmpeni, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ, în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Grădiniței cu Program Prelungit ”Piticot” Câmpeni.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Grădiniței cu Program Prelungit ”Piticot” Câmpeni şi la telefon 0258771861 sau 0747705578.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate