Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţie, şoferi: De VINERI, se restricţionează traficul rutier pe DN14 B pentru lucrări la podul peste râul Mureş, în afara localităţii Mihalţ

Publicat

lucrari centru14De vineri, 14 noiembrie, traficul rutier va fi restricţionat pe DN14 B, zona posului peste râul Mureş, în afara localităţii Mihalţ. Măsura va fi luată având în vedere lucrări de reparaţii la pod.

Restricţiile vor fi aplicate la kilometrul 5+100 metri, iar lucrările sunt de reparaţie a rosturilor de dilataţie la podul peste râul Mureş.

Porţiunile de drum pe care vor fi impuse restricţiile vor fi semnalizate corespunzător de către autorităţi, se arată într-un comunicat transmis de Hidroplasto, compania care execută lucrările.

Pentru evitarea unor incidente nedorite, şoferilor li se recomandă să reducă viteza şi să circule cu prudenţă în zonă, având în vedere grupurile de muncitori care vor efectua lucrările la carosabil.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax