Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ATENȚIE, șoferi! Încep lucrări de reparaţii pe DN1, în Lancrăm. Zona va fi semaforizată pentru siguranţa traficului rutier

Publicat


Lucrari Lancram Drumul care traversează zona Lancrăm va intra în reparații, motiv pentru care traficul se va defășura și mai greoi. Autoritățile locale au anunțat că lucrările de rașchetare și asfaltare vor începe de astăzi și vor fi desfășurate în intervalul orar 22.00- 06.00.

„Începând de astăzi, în intervalul orar 22.00-06.00, SPAP Sebeș derulează lucrări de reparații carosabil pe artera principală care traversează Lancrămul (de la intrarea dinspre Alba Iulia pana în dreptul străzii Uliţa de Mijloc).

Intervențiile includ lucrări de raşchetare și asfaltare, pe o lungime a străzii de circa 700-800 metri. Zona va fi semaforizată pentru fluidizarea traficului. Lucrările de rașchetare vor fi mai zgomotoase, vor dura circa o săptămână”, a anunţat Primăria Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax