Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenție șoferi: restricții de circulație pe Autostrada A10, în zona nodului Alba Iulia Nord, între 2 și 15 septembrie. Motivul

Publicat

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat sâmbătă dimineața restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord.

Potrivit acestora, circulația va fi restricționată în perioada 2 – 15 septembrie, în intervalul orar 08:00 – 20:00, pe A10, între km 15+780 și km 16+800, pe Calea 1. Măsura este necesară pentru ca antreprenorul să efectueze lucrări la terasamentul autostrăzii, în perioada de garanție. 

Trafic auto deviat pe A10 în zona Alba Iulia Nord

Astfel, circulația spre Turda este deviată de la km 15+780 pe breteaua de ieșire nr. 3 nod rutier Alba Iulia Nord, în sensul giratoriu pe DN 1, cu reintrare pe autostradă pe breteaua de intrare nr. 4 nod rutier Alba Iulia Nord, la km 16+800.

„Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră”, au transmis reprezentanții DRDP Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax