Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenție șoferi: Restricţiile de tonaj de pe Lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se vor ridica temporar începând de joi

Publicat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a anunțat miercuri, în ședința de Guvern, că începând de joi, 28 mai, se vor ridica temporar restricțiile de tonaj pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, pe cei 21 de kilometri dintre Holdea și Ilia.

„Astăzi, situaţia Autostrăzii Lugoj – Deva, parte componentă a coridorului european principal Constanţa – Bucureşti – Piteşti – Sibiu – Nădlac, cu cei 100 de km de autostradă, se prezintă în felul următor: avem 66 de km de autostradă pe care se circulă fără restricţii, avem 21 de km în Lotul 3, unde se circulă cu restricţii de viteză şi de tonaj, avem 4 km din Lotul 2, muzeu în aer liber, sunt finalizaţi în proporţie de 75%, dar nerecepţionaţi şi avem 9 km din Lotul 2, celebra secţiune a urşilor, secţiunea E, nerealizaţi. Obiectivul nostru este să finalizăm lucrările la această autostradă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă şi fără restricţii. Aşadar, domnule prim-ministru, vă informez că începând de mâine, 28 mai 2020, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va ridica temporar restricţiile de tonaj pe Tronsonul 3, cei 21 de km dintre Holdea şi Ilia”, a declarat Lucian Bode, întrebat de premier ce se întâmplă pe Autostrada Lugoj-Deva.

El a reamintit că actuala guvernare a preluat, în noiembrie 2019, „21 de km de muzeu în aer liber”, iar pe 24 decembrie a decis „deschiderea traficului pe acest tronson de autostradă, cu restricţii de viteză şi de tonaj, în baza expertizelor realizate la comanda Companiei de Drumuri şi în urma finalizării intervenţiei la podul peste Mureş”.

sursa, foto: Romania24.ro, Agerpres.ro, DRDP Timișoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax