Connect with us
Publicitate

AIUD

Atenție șoferi: se modifică restricțiile de circulație pe Autostrada A10, între Turda și Aiud. Ce lucrări se vor executa

Publicat

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni modificarea restricțiilor de circulație pe Autostrada A10 Turda-Aiud, între km 66+000 și km 66+500, pe Calea 1.

Astfel, în perioada 18 – 30 septembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 18:00, circulația se va desfășura pe banda I și banda II, cu restricție de viteză. Va rămâne închisă doar banda de vehicule lente. 

Restricțiile sunt instituite pentru lucrări de montare parapete metalice și consolidare taluz.

„Vă rugăm să circulați cu atenție în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea temporară”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Reamintim faptul că pe porțiunea respectivă traficul rutier a fost restricționat în perioada 31 august – 15 septembrie, pentru lucrări de consolidare taluz și refacere sistem rutier.
Circulația s-a desfășurat pe banda II, cu restricție de viteză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax