Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţie, şoferi: SENS UNIC pe strada Basarabiei din Alba Iulia. Se circulă dinspre strada Octavian Goga spre Bulevardul Ferdinand I

Publicat

strada basarabiei, sens unic Primăria Alba Iulia transmite că începând de miercuri, 18 februarie, se revine la circulația în sens unic pe strada Basarabiei. Autoturismele vor putea parcurge această arteră doar dinspre strada Octavian Goga către Bulevardul Ferdinand I.

Hotărârea de revenire la circulația în sens unic pe această stradă din municipiul Alba Iulia a fost luată de administrația locală la solicitarea Inspectoratului de Poliție al Județului Alba.

Măsura are în vedere fluidizarea circulației și eliminarea ambuteiajelor apărute la intersecția dintre strada Basarabiei și Bulevardul Ferdinand I, mai precizează reprezentanţii Primăriei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Cris

    miercuri, 18.02.2015 at 15:17

    Prostie mai mare ca asta nu se putea. Sunt trei strazi care duc de la O. Goga in Ferdinans. Ce naiba n-au facut-o invers? Astia-s dusi cu pluta sau au vreun interes!

  2. Stef

    miercuri, 18.02.2015 at 16:18

    Strada asta a mai fost sens unic…. dar invers fata de cum l-au pus acum. inca o masura luata fara a se gandi cineva macar 5 minute

  3. Georgel

    miercuri, 18.02.2015 at 23:59

    Daca vii de la gară spre centru nu poti intra in O.Goga decat la poştă unde trebuie sa traversezi 2 benzi pe sens !!!! Lucru ,, GÂNDIT,,BINE ….si MUUULT probabil!!!

  4. Petrascu

    joi, 19.02.2015 at 08:32

    Locuiesc pe str.Ferdinand si nu pot intelege logica dupa care pe o lungime de 1,4 km de la intersectia de la gara pana dincolo de piata Alessandria pe 4 strazi consecutive spre stanga : D.Cantemir, Crisanei, Basarabiei, Alessandria , accesul a devenit acum interzis. As intelege daca s-ar schimba sensul unic pe str.Crisanei+ Munteniei. Sper ca in hotaririle viitoare , sa ni se permita totusi accesul spre stanga inainte de a iesi din oras.

  5. Alexandru Gidali

    joi, 19.02.2015 at 10:30

    dragi consilieri si dragi specialisti in circulatie,va rog faceti-va timp si circulati prin intersectiile de pe str .Clujului ,lipsite de vizibilitate spre si dinspre strazile adiacente unde ,datorita garduletului prea inalt acoperit cu policarbonat nu vezi nimic si nu esti vazut ca te apropii de respectiva intersectie.Cele doua sensuri giratorii,de la Ambient si de la OMV sunt doua prostii ce genereaza accidente.Situatia se poate rezolva cu o banda pe sens pentru virarea ls stanga,atunci cand manevra se poate efectua in deplina siguranta pentru toti participantii la trafic.

  6. Intrebare

    joi, 19.02.2015 at 15:07

    Nu se poate face nimic sa se schimbe „sensul”? O petitie semnata de mai multa lume ar fi solutia. Bine-nteles daca se vrea. Eu las copilul la nr. 3 si trebuie sa ma intorc in Cetate. Cum fac manevra? Am luat-o pe la gara, pe la Penny, dar ocolesc. Nu inteleg cum s-au gandit in asa hal sa faca toate strazile cu sens unic doar intr-o directie. Sincer, nu pot pricepe cum i-a dus capul atat de mult!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax