Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Atenţie, şoferi: Trafic îngreunat în zona Teleac, din cauza lucrărilor la reţeaua de canalizare

Publicat

Pe raza localităţii Teleac, comuna Ciugud, pe varianta ocolitoare pe care unii şoferi o aleg pentru a evita aglomeraţia din zona Sebeş, pe ruta Alba Iulia – Sibiu, se desfăşoară lucrări la reţeaua de canalizare. În acest sens, aceştia sunt sfătuiţi să circule cu atenţie, pentru că utilajele cu ajutorul cărora se efectuează aceste lucrări se regăsesc pe carosabil, iar traficul este operat parţial pe câte un sens, în funcţie de stadiul intervenţiilor.

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a declarat că este vorba despre proiectul iniţiat de Asociaţia Intercomunitară Ciugud – Berghin, în cadrul căruia licitaţia de desfăşurare a lucrărilor de construcţie retea canalizare menajeră şi statii de epurare în şapte localităţi din judeţul Alba a fost câştigată de SC „Instalatorul” SA Alba Iulia. Contractul cuprinde localităţile Ciugud, Drâmbar, Teleac, Hapria, Straja, Berghin şi Ghirbom, pentru care se construieşte reţea de canalizare, respectiv de alimentare cu apă – aproximativ 70 de kilometri de reţea -, dar şi două staţii de epurare ce vor deservi zona. Valoarea contractului este de 13.998.722 lei, iar, potrivit primarului de la Ciugud, lucrările ar trebui să fie finalizate cel târziu la sfârşitul anului viitor.

În prezent sunt trei puncte de lucru pe raza satului Teleac, iar echipele care desfăşoară lucrările sunt responsabile şi de dirijarea temporară a traficului. Primarul Gheorghe Damian susţine că verifică periodic modalitatea de operare a lucrărilor.

Reprezintă cea mai mare investiţie în infrastructură efectuată vreodată într-o zonă rurală din judeţul Alba. Lucrările fac parte dintr-un proiect pe „Măsura 3.2.2.”, cu finanţare de la Fondul European de Administrare şi Dezvoltare Rurală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax