Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare: campanie frauduloasă în numele companiei Antibiotice. Recomandări pentru a evita să fii înșelat online

Publicat

Compania Antibiotice Iași atenționează în privința unei campanii frauduloasă în numele companiei. Cei care completează un chestionar online își pot pierde datele în baza promisiunii câștigării unui premiu în bani.

”Dat fiind faptul că în prezent circulă în social media o campanie frauduloasă ce implică imaginea și numele companiei Antibiotice, pentru acordarea unei subvenții de prevenire a unei epidemii, facem precizarea că Antibiotice nu are nicio legătură și se delimitează ferm de această campanie, care este în fapt o tentivă de fraudă.

Așadar, avertizăm persoanele care primesc link-uri ce trimit spre „Antibiotice Iasi, subvenție pentru prevenirea epidemiei” și îndemnul de a completa un chestionar având ca recompensă suma de 2.000 lei, să NU acceseze link-ul și să NU furnizeze date la cerere pentru a câștiga eventuale premii.

Compania face în prezent demersurile necesare pentru a limita efectele acestui atac de tip phishing”, se arată într-o postare pe Facebook a companiei Antibiotice.

Și Poșta Română i-a atenționat recent pe cetățeni că hackerii trimit în numele instituției, de pe mai multe adrese de email, mesaje prin care utilizatorii de internet sunt atenționați că au de ridicat un colet, iar pentru a-l ridica trebuie să plătească o sumă de bani.

Este vorba despre o nouă campanie de mesaje înșelătoare care pretind a veni din partea Poștei Române, trimise însă de către hackeri cu scopul de a convinge destinatarii să plătească o taxă suplimentară pentru a primi un colet.

sursa: Facebook Antibiotice Iași

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax