Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare COD GALBEN de ceață în Alba și alte județe, până la ora 12.00. Vizibilitate scăzută, sub 200 de metri. Zone vizate

Publicat

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de ceață până la ora 12.00. Atenționări similare sunt valabile și în alte județe.

Se semnalează ceață cu scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Este vizată zona joasă a județelor Alba, Cluj (Turda, Câmpia Turzii, Baciu, Apahida, Florești, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Săvădisla, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Luna, Feleacu, Moldovenești, Călărași, Petreștii de Jos, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aiton, Ploscoș), Sibiu, Mureș, Covasna, Harghita, Brașov, Bacău, Neamț.

Atenționări pentru șoferi

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, miercuri dimineața, că erau semnalate condiții de ceață ce reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri între 100 și 150 de metri pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 238 – 316.

În condiții de ceață se circula și pe mai multe artere rutiere de pe raza județelor Alba, Arad, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Mureș, Satu Mare, Sibiu, Timiș și Tulcea.

”Adaptați viteza, măriți distanţa de siguranță între autovehicule, evitați oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă! Folosiți luminile de ceață din dotarea autovehiculelor și nu vă angajați în efectuarea de manevre periculoase în condiții de vizibilitate redusă!”, sunt atenționările Poliției pentru șoferi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax