Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionare METEO de FURTUNĂ în ALBA. Vânt puternic, descărcări electrice, averse și vijelie, până luni la 21.00

Publicat

nori furtuna

Judeţul Alba se află sub atenţionare Cod Galben de furtună începân de sâmbătă de la ora 14.00, până duminică la ora 23.00.  Se vor semnala instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate.

UPDATE: Atenționarea meteo s-a prelungit până luni la ora 21.00

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele de munte, precum și în Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei. Vor fi averse care vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

 În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15…20 l/mp și punctiform 40…50 l/mp. Astfel de fenomene vor fi și în restul teritoriului, însă pe arii mai restrânse.

Notă: Manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala și la începutul săptămânii viitoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax