Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de inundații în Alba și alte zece județe din țară, până marți noaptea. Râurile și fenomenele vizate

Publicat

raul aries

Hidrologii au emis o atenționare Cod galben de inundaţii pentru râuri din Alba și alte 10 de județe, valabilă până marți, 14 iunie, ora 24.

INHGA atenţionează în legătură cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râul Arieș- bazin amonte S.H. Câmpeni și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Câmpeni (județele: Alba și Cluj), Mureș- afluenții aferenți sectorului aval cu râul Arieș– amonte confluență cu râul Târnava (județele Cluj și Alba), Mureș – afluenții sectorului aval confluență cu râul Târnava–  amonte S.H. Brănișca (județele Alba, Sibiu și Hunedoara).

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de atenție.

sursa foto: arhivă, site INHGA

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax