Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare COD GALBEN de ninsori și viscol. Rafale de până la 90 km/h, în Alba și alte județe din țară, până vineri dimineața

Publicat

Meteorologii au emis miercuri dimineața o atenționare Cod Galben de ninsori și viscol valabilă în județul Alba și alte județe din țară până vineri, 3 februarie, la ora 10:00. 

Potrivit ANM, în intervalul specificat, la altitudini mai mari de 1700 m, va ninge (cantități de precipitații de peste 30…40 l/mp) se va depune strat consistent de zăpadă.

De asemenea, va fi viscol (rafale în general de 80…90 km/h) și vizibilitate scăzută.

În intervalul menționat, la munte temporar va ninge, însemnat cantitativ îndeosebi în zona Carpaților Occidentali și în cea din jumătatea de nord a Carpaților Orientali (unde prin acumulare vor fi cantități de precipitații de peste 30…40 l/mp) și se va depune strat consistent de zăpadă.

Vântul va avea intensificări cu viteze de 50…70 km/h, iar la peste 1700 m, temporar rafalele vor depăși 80…90 km/h, va fi viscol și vizibilitatea scăzută.

Pe parcursul zilelor de miercuri (1 februarie) și joi (2 februarie), local și temporar, în Transilvania și Oltenia vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…65 km/h.

Intensificări temporare ale vântului vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax