Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare COD GALBEN de ninsori viscolite la munte în Alba și în alte județe. Ploi și condiții de polei în zonele joase

Publicat

vant

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare Cod Galben de ninsori viscolite în sudul județului Alba, zona montană, valabilă până joi. În zonele joase va ploua și vor fi condiții de formare a poleiului.

De miercuri, 14 decembrie, ora 18.00 până joi, 15 decembrie, ora 10.00, în jumătatea sudică a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest temporar se vor semnala precipitații.

Acestea vor fi mixte în Oltenia, sudul Banatului și în nordul Munteniei și predominant sub formă de ploaie în celelalte regiuni.

Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.

Cantitățile de apă vor depăși izolat 10-15 l/mp, îndeosebi în sud-vest.

Atenționare COD GALBEN: de miercuri, 14 decembrie, ora 18.00 până joi, 15 decembrie, ora 8.00 – ninsori viscolite

Pe parcursul nopții de miercuri spre joi (14/15 decembrie), în Munții Banatului și în Carpații Meridionali va ninge viscolit, determinând scăderea vizibilității. Se va depune strat de zăpadă și vor fi rafale de 70-90 km/h.

Îndeosebi în prima parte a nopții va ninge moderat cantitativ și local se va depune strat de zăpadă în vestul și nord-vestul Oltenei, precum și în sudul Banatului, unde vântul va sufla cu peste 55-60 km/h.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax