Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și în alte zone din țară, până vineri seara. Un județ, sub Cod Portocaliu

Publicat

Atenționare Cod Galben de vânt puternic în Alba și în alte zone din țară. Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, atenționare Cod Galben de vânt puternic, valabilă până vineri seara.

În perioada 16 mai – 17 mai, în sudul Banatului și al Transilvaniei, precum și în  zona Carpaților Meridionali vântul va avea intensificări. Vor fi rafale de 55-65 km/h și temporar de peste 70-80 km/h.

Local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în sudul, vestul, nord-vestul și centrul țării, cu viteze în general de 45-55 km/h.

În Banat și sudul Crișanei în noaptea de joi spre vineri (16/17 mai) vor fi averse în general moderate cantitativ (15-20 l/mp) și descărcări electrice.

În județul Caraș-Severin este Cod Portocaliu de vânt, în perioada 16 mai, ora 21.00 – 17 mai, ora 12.00

Vântul va avea intensificări susținute cu viteze de 80-85 km/h și temporar peste 90 km/h.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax