Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare de călătorie pentru Spania, emisă de MAE, din cauza unor alerte meteo de fenomene extreme

Publicat

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis o atenţionare de călătorie pentru Spania, unde au fost emise alerte meteo de fenomene extreme. 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenția Meteorologică spaniolă a emis Coduri galben, portocaliu și roșu de caniculă, valabile pentru aproape toată țara, cu excepția zonei de nord (Galicia și Cantabria), precum și furtuni (rafale puternice de vânt) în anumite zone, în perioada miercuri – joi.

Miercuri:

Cod portocaliu de caniculă (cu temperaturi în jur de 40ºC) pentru Andalucia, Aragon (plus furtună), Castilla la Mancha, Cataluña, Extremadura.

Cod galben de caniculă (cu temperaturi în jur de 38ºC) – anunțat pentru Insulele Baleare, Castilla y Leon (plus furtună) Comunitatea Madrid, Regiunea Murcia, Comunitatea Forală Navarra, La Rioja (plus furtună).

Joi:

Cod roșu de caniculă (cu temperaturi în jur de 42ºC) – anunțat pentru Aragon și Cataluña

Cod portocaliu de caniculă (cu temperaturi în jur de 40ºC) – anunțat pentru Castilla y Leon, Castilla la Mancha, Extremadura, Comunitatea Madrid, Comunitatea Forală Navarra, La Rioja

Cod galben de caniculă (cu temperaturi de până la 38ºC) – anunțat pentru Insulele Baleare, Cantabria, Regiunea Murcia, Țara Bascilor, Comunitatea Valenciană.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă românilor să consulte în permanență informațiile publice comunicate de autoritățile spaniole.

Sursă: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax