Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare DSU despre o știre falsă privind o viitoare pană de curent simulată în toată țara

Publicat

curent noaptea

Departamentul de Situații de Urgență a atenționat, luni seara, asupra unei știri false, potrivit căreia autoritățile române ar intenționa să provoace o pană de curent în toată țara timp de patru zile, pentru a testa capacitățile spitalelor și a locuitorilor în aceste condiții.

”Ca urmare a unor informații false diseminate opiniei publice de către site-ul România Tv, conform cărora, instituția noastră ar pregăti un scenariu care vizează o pană de curent simulată pentru a vedea <cum ar reacţiona spitalele şi populaţia dacă România ar rămâne fără curent electric timp de patru zile>, precizăm că ne DELIMITĂM FERM de aceste informații date <pe surse> care pot crea panică în rândul populației.

Asigurăm întreaga opinie publică că informațiile prezentate de site-ul televiziunii amintit anterior se înscriu în spectrul informațiilor false, de tip FAKE NEWS.

Vă rugăm să vă informați din surse oficiale!” – avertizează DSU.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax