Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenționare INFOTRAFIC: Vânt puternic în unele zone din Alba. Evitați oprirea sau staționarea în dreptul copacilor

Publicat

vant iarna

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Exista însa în vigoare mai multe coduri galbene de vânt puternic în zonele de munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, dar si în zona joasa a judetelor Alba, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramures, Satu Mare, Salaj si Sibiu, iar în judetul Buzau este cod portocaliu de vânt puternic, unde rafalele vântului depasesc 100 km/h.

Poliția recomandă astfel participantilor la trafic sa aiba în vedere ca rafalele laterale pot modifica tinuta de drum a autoturismelor, cu atât mai mult cu cât viteza de deplasare este mai mare, sa sporeasca atentia la intrarile si iesirile de pe poduri sau la încrucisarile cu autovehiculele cu gabarit mare si sa evite oprirea sau stationarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe. 

Vezi pe România24.ro drumurile pe care se mențin restricții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax