Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionare MAE pentru românii care călătoresc în GRECIA. Grevă în transporturi, în perioada 16-24 iunie

Publicat

vacanta grecia

ministerul afacerilor externe_MAE sediu Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Elenă că Federația Sindicatelor din Aviația Civilă a anunțat declanșarea unei greve de cinci zile, în intervalul 20 – 24 iunie și este posibil ca protestul să afecteze programul de zbor în aeroporturile regionale elene.

De asemenea, Federația Panelenă a Căilor Ferate și sindicatele lucrătorilor feroviari au anunțat, oprirea lucrului în zilele de joi, 16 iunie 2016 și marți, 21 iunie 2016, în următoarele intervale orare: 05:00 – 08:00, 13:00 – 16:00, 21:00 – 24:00 şi declanșarea unei greve de 24 de ore pentru ziua de miercuri, 22 iunie 2016.

Vor fi anulări și modificări ale rutelor din rețeaua feroviară interurbană şi cea suburbană din Atena, Salonic și Patra, precum și ale trenurilor care asigură legătura cu aeroportul din Atena și ale curselor de autobuze de pe traseul Kiato – Patra.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

sursa: mae.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax