Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenţionarea COD GALBEN de ninsori, lapoviţă şi viscol, actualizată de ANM. Zonele vizate

Publicat

zapada viscol munte ninsoare avertizare meteo de vreme rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, marţi, atenţionarea Cod Galben de vreme rea, valabilă până miercuri.

Potrivit ANM, atenţionarea este până miercuri, 13 februarie, ora 4.00, pentru Munții Banatului, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, unde va continua să ningă moderat cantitativ. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80- 90 km/h și va fi viscol.

În Alba, atenţionarea meteo Cod Galben a fost restrânsă doar pentru zona montană din sudul judeţului.

cod galben 12 feb

Până miercuri, la ora 8.00, vor fi precipitații în sudul, centrul și estul țării și pe arii restrânse se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 15 l/mp. La munte și în Transilvania vor fi mai ales ninsori și lapoviță și va continua să se depună strat de zăpadă. În Moldova precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina, treptat, ninsorile.

Temporar vântul va mai avea intensificări, cu rafale în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă, cu viteze de peste 70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax