Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenționări pentru șoferii care circulă în weekend pe Valea Oltului. Polițiștii apelează la răbdarea conducătorilor auto

Publicat

Poliția Rutieră Sibiu reamintește că pe DN7 – Valea Oltului, în zona Boița, se fac lucrări și apelează la răbdarea șoferilor, în weekend, pentru evitarea accidentelor.

„Vă reamintim că, în această perioadă pe DN 7, Valea Oltului, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă în zona localităţii Boiţa, traficul rutier se desfăşoară îngreunat.

Dat fiind faptul că este sfârşit de săptămână, se anticipează creşteri semnificative ale valorilor de trafic, îndeosebi vineri şi duminică, răbdarea şi fair-play-ul fiind calităţi importante de care trebuie să dea dovadă şoferii care circulă pe acest tronson de drum şi nu numai”, precizează Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, într-un comunicat.

Șoferii sigur vor aștepta în trafic, pe Valea Oltului

Potrivit sursei citate, şoferii ar trebui să ia în calcul când pleacă la drum că sigur vor aştepta în trafic, pe Valea Oltului, din cauza lucrărilor la carosabil.

„Dacă Valea Oltului este pe traseul dumneavoastră de deplasare, vă recomandăm să vă alocaţi o marjă de timp mai mare în cazul în care vă propuneţi să ajungeţi la destinaţie la o oră prestabilită!

În plus, vă recomandăm să respectaţi regimul legal de viteză impus pe tronsonul de drum, să semnalizaţi din timp şi să vă asiguraţi foarte bine înainte de a schimba direcţia de deplasare, să păstraţi distanţa de siguranţă faţă de cel care circulă în faţă şi să respectaţi cu stricteţe semnalizarea rutieră şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care dirijează traficul în zonă”, se mai precizează în comunicat.

DN 7 Valea Oltului este unul dintre cele mai intens circulate drumuri naţionale de pe raza judeţului Sibiu, unde au loc şi numeroase accidente şi evenimente rutiere.

Lucrările de la Boița

În apropierea localității Boița se desfășoară lucrări de consilidare carosabil/asfaltare pentru conexiunea DN7 cu viitoarea autostradă Sibiu-Pitești. Termenul de finalizare a lucrărilor este luna decembrie.

În zona de desfășurare a șantierului, pe sectoare de 200 – 300 de metri, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare, potrivit CNAIR.

surse: Agerpres, CNAIR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax