Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ISU Alba Iulia a intervenit pentru scoaterea unui autoturism de teren din râul Ampoi, la Bărăbanţ. În maşină se afla o persoană

Publicat

Forţe de intervenţie de la detaşamentul de pompieri din Alba Iulia au fost chemate să intervină, duminică seara, pentru scoaterea unui autoturism de teren din râul Ampoi. În maşină se afla o persoană.

Incidentul s-a petrecut în zona Bărăbanţ, în momentul în care şoferul a încercat să treacă râul, într-o porţiune în care apa era de mică adâncime. A rămas împotmolit cu jeep-ul în apă şi a avut nevoie de intervenţia ISU.

UPDATE: Până la sosirea pompierilor, o fată care se afla în maşină era deja pe mal, astfel că nu a mai fost nevoie de intervenţia lor pentru salvarea persoanei.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Marius

    luni, 15.04.2013 at 11:55

    Avea numere de Bulgaria?! lol. Deja ma seaca genul asta nou de off road-eri. Ieri am vazut o trupa de genul asta la Magina. Au umplut de noroi soseaua fara sa le pese ca nu este legal si, poate, nu toti trebuie sa sufere din cauza activitatilor lor. Pacat ca autoritatile nu isi fac dataria. Nu mai spun faptul ca distrug cu masinile lor vegetatia din paduri fara a raspunde in fata vre-unui for abilitat. Vandalizarea culturilor agricole este un alt aspect suparator pentru care trebui sa raspunda penal. Orice pasiune si orice sport se poate face in limitele legii si a bunului simt. Nu-i cazul la noi!

    • Adi

      marți, 16.04.2013 at 23:37

      Marius, spre linistea ta, te informez k autoturismul este inmatriculat in Romania, nu in Bulgaria.

  2. vasile

    marți, 14.05.2013 at 16:28

    da mai avea si nr preferential

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax