Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AȚI VĂZUT-O? O femeie din Alba a dispărut fără urmă, în urma cu câteva zile. Poliția și familia o caută

Publicat

O femeie din Alba este dată dispărută de familie, după ce în urmă cu câteva zile a plecat de acasă și nu a mai revenit. Este vorba despre o femeie de 59 de ani, care a plecat din satul Mătișești, către domiciliul său din satul Morărești, dar nu a mai ajuns acasă. 

Femeia, Luț Emilia, a dispărut în data de 22 mai 2022.

În după amiaza zilei de 23 mai 2022, polițiștii Postului de Poliție Ciuruleasa au fost sesizați de către un bărbat din comună, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 23 mai, în jurul orei 12,00, mama sa, LUT EMILIA, de 58 de ani, a plecat de la locuința sa din Morărești la o cunoștință din Mătișești însă nu a mai revenit la domiciliu.

La momentul plecării purta geacă maro, bluză roșie, pantaloni de trening negri și cizme de cauciuc verzi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării femeii, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Înălțime:160 cm, Greutate:65 kg, Corpolență: ATLETIC, Culoare păr: GRIZONAT, Natură păr: DREPT, Lungime par: SCURT, Culoare ochi: ALBAȘTRI.

Data nașterii: 09 noiembrie 1963

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Moraresti, județul ALBA, ROMANIA

Locul dispariției: Matișești, județul ALBA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax