Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Aţi văzut-o? Tânără de 15 ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Alba Iulia, de cinci zile. Poliţiştii au demarat acţiunile de căutare

Publicat

opean anaPoliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba caută o minoră, de 15 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent.

Cei care pot oferi informaţii ce să conducă la găsirea minorei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizaţi că, la data de 26 septembrie, Ana Teodora Oprean (15 ani) a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Minora are 1,50 m înălțime, constituţie normală, ochi căprui, păr şaten, faţă ovală.

În momentul dispariției, minora purta o geacă de fâş albastră, pantaloni de blugi, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Fata este din comuna Valea Lungă, însă locuia împreună cu bunica ei, la Alba Iulia, locaţie unde nu a mai revenit de cinci zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax