Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ați văzut-o? Tânără de 20 de ani, dispărută de la Facultatea de Inginerie din Sibiu. Mama ei a anunțat Poliția

Publicat

disparuta

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o tânără în vârstă de 20 de ani care a dispărut în mod ciudat de la Facultatea de Inginerie de la Sibiu. Poliția a fost anunțată de mama ei

La data de 04 iunie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, fiica sa,  UDREA LUMINIȚA ELENA, în vârstă de 20 de ani, a plecat din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga”, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate 50 kg, păr blond, fir drept, lungime medie, faţă ovală, ten alb, constitutie atletică.           

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: Sacou din stofă de culoare verde, cămașă cu dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un rucsac de culoare albastră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax