Connect with us
Publicitate

AIUD

Tânără din Florești, dispărută în Județul Alba. UPDATE: Adolescenta a fost găsită de polițiști în comuna UNIREA

Publicat

Poliția a cerut ajutorul pentru găsirea unei tinere de 15 ani, dispărută din comuna Florești, județul Cluj. Se pare că ultimele informații disponibile despre aceasta sunt de marți după masă, când s-ar fi aflat în județul Alba. 

UPDATE: IPJ Cluj a anunțat, miercuri după-amiaza, în jurul orei 16.40, că fata a fost găsită de polițiști, în localitatea Unirea. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Numele fetei este Boroș Andrada Julieta și are 15 ani . Nimeni nu ştie unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile fac apel la populaţie, inclusiv la cetățenii județului Alba, pentru ajutor.

Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Adolescenta a luat legatura ultima dată cu familia sa la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 16.00. Există unele informaţii care indică locaţia fetei undeva în judeţul Alba. Se pare că undeva între Turda și Aiud.

Din informatiile pe care le-a furnizat familiei, aceasta este posibil să fie vorba despre comuna Unirea, județul Alba.

Semnalmente Boroș Andrada Julieta:

Înălțime de aproximativ 1,67 m, 75 kg, ochi căprui, constituție robustă. În momentul plecării, minora purta o bluză roz, pantaloni negri și cizme negre din piele.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Sursă: Florești News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax